Morran och Tobias

Ute på landet

Morran och Tobias är en humorserie som har visats på SVT och som har blivit mycket omtyckt av den svenska befolkningen. Karaktärerna som man får följa i serien är Morran och Tobias som är mor och son och bor ute på landet. Morran kallar ofta Tobias för “Bubben” eller “Bubbis”. Tobias har aldrig flyttat hemifrån utan har bott med sin mamma i 34 år i ett slitet torp. Detta torp måste de flytta ifrån men i serien får de en möjlighet att spendera ännu en månad där och det är under denna tid som serien utspelar sig. Det är Robert Gustafson och Johan Rheborg som spelar Morran och Tobias i denna mycket omtalade serie som kommit att bli mångas favorit.

Tre ballonger i olika färger

Inspirationen till serien kommer från landsbygden och den amerikanska White trash-kulturen. Robert Gustafson hade fastnat för denna typ av miljö och börjat fantisera ome vilka de är som bor i sunkiga hus med en gammal skrotbil och en kacklande höna som springer omkring på gården, från detta skapades Morran och Tobias. Med hjälp av partykungen.se kan du ha en egen Morran och Tobias-fest, de har allt du behöver för att detta ska bli riktigt lyckat. Ballonger, dräkter och drycker skapar den rätta stämningen. I samband med detta kan du ha ett Morran och Tobias maraton. Totalt finns det 16 stycken avsnitt samt fyra stycken avsnitt som inte släpptes och webben och en film! Detta kan skapa många härliga timmar och du och dina vänner kommer att skratta tills ni gråter. Morran och Tobias är en passande serie vid många tillfällen men allra mest när någon är i behov av att muntras upp. För många är det nämligen helt omöjligt att hålla en sur min när man ser på denna serie och snart kommer leendet att vara på plats igen.

Morran och Tobias passar varje tillfälle

En som tittar på TV

Morran och Tobias blev mycket snabbt en stor succé och har fått väldigt många visningar. på SVTs hemsida är avsnitten nedplockade i dagsläget vilket har upprört det svenska folket. För den som vill se serien går det fortfarande att köpa den som dvd. De flesta avsnitt ligger dessutom ute på Youtube så att du kan titta på dem gratis. De allra flesta riktigt stora Morran och Tobias fans har dock valt att köpa hem filmen och tv serien och om du gör detsamma behöver du aldrig mer oroa dig för att inte ha den tillgänglig när du vill titta på den som allra mest. Du kan köpa den via vissa streamingtjänster online och dessutom kan du hyra både serien och filmen. I och med detta behöver du inte vara orolig för att SVT har plockat ned avsnitten på hemsidan, varför de har gjort det vet man inte och de har valt att inte kommentera, sannolikt kommer de att komma tillbaka förr eller senare men fram tills dess kan du ändå se de olika avsnitten, dock på ett annat sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partial