Har du testat skrattyoga?

Humor är en mycket viktig del av livet och det finns anledningar till att man säger att ett gott skratt håller doktorn borta. När man skrattar upplever kroppen glädje vilket är en signal att denna har det bra. Det är viktigt att skratta och om man upplever att man inte har tillräckligt mycket glädje i livet finns det mycket man kan göra för att förändra detta. Först och främst är tankesättet mycket viktigt. Om du endast tänker negativa tankar är detta något som du behöver förändra, faktum är att negativitet kan göra dig sjuk och det är givetvis något som du vill undvika. Faktum är att man faktiskt kan dö av ett brustet hjärta. Dock är känslor till stor del styrda av oss själva. Det är viktigt att känna, men man bör aldrig låta negativiteten ta över helt. Du behöver hitta en balans mellan glädje och sorg och genom en positiv livssyn kan man komma väldigt långt.

Det finns saker som du kan göra redan idag för att förändra ditt tankesätt. Du kan till exempel vända dig till företaget Printer för att beställa tryck på ett par ordspråk som inspirerar dig och påminner dig om att vara nöjd med livet, när du förändrar ditt tankesätt, vilket inte alltid är det lättaste, kommer du att uppleva skillnad direkt. Du behöver dock komma ihåg att detta är en process som inte går på en dag. Om du har som vana att tänka negativt kommer du ständigt behöva tänka på att förändra detta aktivt, du kommer vara tvungen att påminna dig själv hela tiden om att tänka positivt. Efter ett tag kommer detta att ske mer naturligt.

De allra flesta vet att yoga är bra både för kropp och själ, men visste du om att det finns skrattyoga som du kan gå på när du upplever att du behöver få in mer glädje i livet? Att skratta tillsammans med andra kan vara helande och samtidigt utför du enklare yogaövningar som även är bra för din kropp. Detta kan vara ett bra alternativ när du vill bryta din gråa vardag och faktum är att du inte behöver må dåligt för att gå på skrattyoga. Skrattyoga är bra för alla människor, vi mår helt enkelt bra av att skratta.

Fokusera även på humor, finn humor som du tycker är rolig och ta in den mer och mer i din vardag. Kanske är det ett tv-program som du tycker är lusigt eller så är det grannen som inte kan sjunga i duschen som får dig att skratta. För att du ska kunna skratta måste du tillåta dig att göra det, du förtjänar att ha roligt, att skratta och att vara glad. Livsglädje är viktigt för oss alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partial