Nour El Refai

Nour El Refai är tuff tjej som inte drar sig för att prova nya saker. Hon är inte bara komiker, vilket dock hon har gjort sig mest känd som, utan även skådespelare och programledare. Hon kom tillsammans med sin mamma till Sverige då hon bara var ett par månader gammal. Hennes uppväxt har varit i Lund där hon även tog studenten från det estetiska programmet på Spykens gymnasium.

Inte bara en dans på rosor

Men det har inte bara varit glädje på scen för Nour. Nyligen kunde man läsa på hennes instagram om att framträdandet saboterades av fulla män när hon uppträdde på Norra Brunn i Stockholm. Ett gäng killar hade placerat sig nära scen och gjorde allt för att störa hennes show. När hon bad männen sluta fick hon bara till svars att det var en tråkig show och de undrade hur länge hon skulle hålla på. Nour berättar också att hon blev så arg att hon avreagerade sig efteråt med att kasta saker i logen.

Tips till helgen

När Nour inledde sin karriär i humorprogrammet Raj Raj blev hon dömd för sexuellt ofredande. I ett avsnitt visade hon brösten för en man när de spelade in Dolda kamera scener. Detta var inget som hindrade Nour att fortsätta skämta om känsliga ämnen, vilket har uppskattats av hennes breda publik. Om ni inte har sett någon show av Nour är det på tiden att ni bänkar er framför Tv:n och låter skrattmusklerna arbeta. När ni sen är uppvärmda kan sexleksaker för det perfekta helgmyset avrunda kvällen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partial