Roliga TV-serier

En regnig dag kan det vara skönt att krypa ner i soffan och fördriva tiden med en TV-serie. Även de dagarna när livet känns grått och trist kan en riktigt bra TV-serie pigga upp en och få en att skratta fast allt annars känns ledsamt. Många människor har en favoritserie som de gärna ser om och om igen, så många gånger att man lär sig alla repliker utantill. Ibland kan man ändå längta efter att hitta en ny, underhållande serie att grotta in sig i. Det borde vara lätt. Det finns mängder av roliga TV-serier att titta på, problemet kan ibland vara att hitta en som passar just ens egen humor. Men vi kan hjälpa dig med att göra problemet lite lättare att lösa!

Tips på serier som får skratten att flöda

Gillar man svenska TV-serier är Solsidan ett måste. Här får man skratta åt de olika stereotyperna och även känna igen sig i vissa av dem. Har man redan sett den serien kan man istället spana in Småstaden av Felix Herngren. Gillar man Solsidan är sannolikheten stor att man gillar den eftersom den är gjord av samma skapare. Vi har duktiga serieskapare i Sverige. Några andra skojiga serier man inte får missa är Grotesco och full Patte. För lite yngre tittare, och kanske även äldre, passar serier som Bert och Sune utmärkt för att få en ljusglimt i tillvaron. Utländska serier som gått hem i stugorna genom åren är klassiker som The Office och Friends. Det finns även några nyare favoriter, bland annat New Girl, Modern Family, The Mindy Project, Master of None och Arrested Development. Utbudet är enormt, det gäller bara att hitta rätt serie för en själv.

Här kan du hitta olika TV-serier

Eftersom det är olagligt att ladda ner filmer lönar det sig att bli medlem på någon streamingsida, även om det kostar. När man väljer en streamingsida kan man dels titta på utbudet men också vad månadskostnaden är. Har sidan ett bra utbud är det oftast inte motigt att betala för abonnemanget. Det är också viktigt att sidan har serier av olika typer inom kategorin humor. En del gillar äldre serier, andra nya. Dessutom finns det ju hundratals olika typer av humor. Exempelvis C More har många bra serier i olika kategorier. Det bästa av allt med C More är att de inte bara har humorserier. Är man ute efter något mer allvarligt eller spännande kan man både hitta drama och komedier hos dem. Kika in utbudet och se om det är något du tror kunde passa dig innan du registrerar dig, men vi kan nästan garantera att du inte kommer bli besviken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Partial